Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της αγοράς σας μετρητοίς κατά την στιγμή την παραλαβή της παραγγελίας σας με έξτρα κόστος 2 ευρώ.

MΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με ασφάλεια που εξασφαλίζεται από την Τράπεζα Πειραιώς (η συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στον ιστότοπό μας αλλά σε ειδικό ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς).

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση χρημάτων σε κάποιον από τους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών (Όνομα δικαιούχου.ΜΠΟΡΔΕΝΑ ΜΑΡΙΝΑ)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ [ΜΠΟΡΔΕΝΑ ΜΑΡΙΝΑ]

IBAN: GR45 0172 2430 0052 4306 0854 198

Αριθμος λογαριασμου: 5243-060854-198

Η παραγγελία ακυρώνεται αν η κατάθεση δεν γίνει μέσα σε 48 ώρες.

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας, και ως αιτιολογία, τον αριθμός παραγγελίας σας. Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης θα πρέπει να το αποστείλετε στο info@petitkids.gr

Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή. *Εαν η πληρωμή γίνει με μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό και η  μεταφορά αφορά διαφορετικές τράπεζες τότε η προμήθεια  θα επιβαρύνει τον πελάτη. (Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν το λάβει υπόψη κατά την μεταφορά Θα επικοινωνήσουμε μαζί του για να καλύψει το κόστος της τραπεζικής προμήθειας πριν γίνει η αποστολή της παραγγελίας).

 

Τρόποι Αποστολής (Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

*Φροντίστε να έχετε συμπληρώσει σωστά το κινητό σας τηλέφωνό κατά την παραγγελία προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας η μεταφορική εταιρεία

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή τότε η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.

 

Με την αναχώρηση της παραγγέλιας σας, λαμβάνετε mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number).

Τρόποι Αποστολής

Για την Ελλάδα

– Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για όλες τις παραγγελίες άνω των 35,00€.

– Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της αγοράς σας μετρητοίς κατά την στιγμή την παραλαβή της παραγγελίας σας με έξτρα κόστος 2 ευρώ.

– H  αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται εντός σε 1-2 ημερών από την στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας.

– Τo petitkids.gr κάνει τις παραδόσεις σε συνεργασία με την Γενική Ταχυδρομική

– Οι παραγγελίες για ποσά μέχρι 34,99ευρώ εντός Ελλάδας κοστίζουν 3,50 ευρώ, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 35€ η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:

α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση

β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών

γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

*Σε περίπτωση που δεν λάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!