Η Εταιρεία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα petitkids.gr αποτελεί συνέχεια των εμπορικών κaταστημάτων PETIT, μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2013.


Η αγάπη και η ευαισθησία μας για τα παιδιά μας έκανε να δημιουργήσουμε ένα χώρο παιδικής ένδυσης και υπόδησης στον οποίο οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν για τα παιδιά τους ανάμεσα από τις καλύτερες και τις πιο ποιοτικές εταιρείες παιδικής υπόδησης και ένδυσης όπως οι GEOX, BIOMICANICS, GARVALIN, AGATHA RUIZ DE LA PRADA, EXE, ENERGIERS, BOBOLI κτλ.

Γενικοι Οροι Χρησεως.

Καλωσήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα PETIT KIDS e-shop. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες , μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης.

Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του PETIT KIDS eshop αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Επίσης σημειώνεται ότι χρήση ή αγορά οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών παρερχομένων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα PETIT KIDS e-shop υπόκεινται στους συγκεκριμένους όρους χρήσης, εκτός από τις περιπτώσεις που αποκλίσεις από τους εν λόγω όρους αναφέρονται ρητώς.

Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.petitkids.gr συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προυποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.